Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - május 04. E-mail
2011. május 04. szerda, 20:40

Reggel megérkezett a mirelit áru ,két kolleganőm ki akarta rakni az árut a helyére.,amikor rájöttek hogy elromlott a hütő.A vezető kihívta a hűtőszerelőket ők. megálapították hogy szétment a generátor(.Nagyvolt az öröm )mindent ki kellet pakolni. Nem tudtuk hova rakni az árut így a központból jött egy csaj s elvitte egy másik boltba.Most egydarabig nem lesz mirelit a boltba.

 
A mi boltunk - április 27 E-mail
2011. április 27. szerda, 14:16

Az ünnepek miatt nem tudtam meg írni, hogy mi is történt a boltban húsvét szombaton.Amikor a főnökasszony reggel átt vette a kenyeret rájött ,hogy 80kg- kenyérrel kevesebbet hoztak ki.Betelefonált a kenyérgyárba ,azt mondták tudnak róla és egy órán belül ott lesz a félbarna kenyér (mert hogy az hiányzott) .Midenki csinálta a dolgát. A vevők szép számmal jöttek és vitték a kenyeret.10-h és a kenyér ami hiányzott sehól, a boltban fogytán a kenyér,a vevők keresik a félbarna kenyeret.Újab telefon a kenyérgyárba de akkor már nemtudott a főnökasszony higattan beszélni mert nagyon mérges volt.hisz ők tudnak a boltoknak szabályokat fel állitani de ők nem tartják be a szabályokat.1/2 ,11-h megérkezett a kenyér.Lepakolj a szálító és kiderül, hogy fehér kenyeret hozott (ami drágább mint a félbarna) na akkor kapta el igazán az agybaj a főnököt,Újab telefon, és monta véleményét . Végül az lett hogy leszámlázták a fehérkenyeret félbarna árán.

 
A mi boltunk - április 22. E-mail
2011. április 22. péntek, 18:39

Holnap mennem kell dolgozni még egy utolsó nap ami az ünnepek előtt jó fárasztó lesz.Az emberek  nagyrésze kenyérért fog jönni és ami még elmaradt . Nemnagyon várom ezt a napot,mert jó fáradtan jövök haza és még vár itthon a sütés-főzés.

 
A mi boltunk - április 20. E-mail
2011. április 20. szerda, 17:09

Ma már sokkal többen voltak a boltban valószínű hogy a Húsvéti ünnepekre jobban vásárolnak a vevők.Kimondottan fogy az üdítő , ásvány víz és a paraszt sonka . Örülök neki , hogy holnap délutánra kell mennem dolgozni. Talán kevesebb lesz a munka mint ma.

 
A mi boltunk - -április 18. E-mail
2011. április 18. hétfő, 17:02

Ma kellet a végleges választ megadnom az állás ajánlatra.A hétvégén sem jutottam többre .Így ma de. telefonon közöltem a válaszom .Ami már a legelején is megfogalmazodott bennem hogy nem éri meg,hisz 25% béremelés nevetséges ,a felelősség pedig nagyobb.

 
A mi boltunk - április 15. E-mail
2011. április 15. péntek, 16:35

2 naja elég nagy gondba vagyok ugyanis a kereskedelmi igazgatóságtól megkerestek egy új állás ajánlattal.1 kisebb abc-ben nyugdíjba megy a boltvezetőhelyettes ,az ő állását ajánlották fel nekem . Első hallásra kecsektető volt az ajánlat. De amikor megtudtam hogy a fizetésemet csak 25% emelnék de nem vol a hab a tortán hanem a munkaidő beosztás,állandó délutáni műszak ami este hatig tart és ha a vezető szabira megy12 órát kell dolgozni ráadásul ha szabira megy valaki flegorizni kell(délelőtt 4 h , délután 4h)a köztes időben haza kell menni ez azért van mert nagyon kevesen dolgoznak ebbe a kisboltban.Ez nekem nem igazán jön be mert ahol most dolgozom ledolgozol 8 órahosszát 1 hétig a következő héten du. 8 órah. így ez az állás nekem nem jön be bár jó lett volna a ranglistán előre lépni.Gondolnom kell arra hogy nekem van 2 gyerekem akikkel valamennyi időt el kell töltenem.Ezért nem fogadom el ezt az  állást úgy döntöttem.

 
A mi boltunk - április 11. E-mail
2011. április 11. hétfő, 16:33

Két nap szabadságra megyek,ezért ma nagyon sokat kellett dolgoznom,hogy az üdítő,a sör , és macskakaja osztály fel legyen töltve.Nagyon elfáradtam ma , mert igyekeztem 15:00- h-ig befejezni a munkát!Sajnos nem a legkönnyebb osztályok az enyémek.Siketrült megcsinálnom mindent időre,de az lett a következménye , hogy hulla fáradt vagyok!

 
A mi boltunk - április 8. E-mail
2011. április 08. péntek, 16:17

Már nagyon rég nem írtam,mert szinte semmi érdekes nem történik a boltban!Állandóan polcfeltöltés,szavatosságnézés.Hiályzik,hogy egy vevő promlémázzon,mert akkor legallább történné valami!Bár ma a főnökasszony tett róla , hogy ne unatkozzunk!Nagytakarítást kellett végezni!Egyik fele a társaságnak az irodát takarított , a másik fele ablakot pucolt(ilyen szélben)!Én az ablakpucolók közt voltam(,,örömömre")!Tegna százágra sütötgt a nap, akkor bezzeg nem talált ki ilyet!Néha azt godoljuk , hogy direkt szivat!!!

 
A mi boltunk-március 25. E-mail
2011. március 25. péntek, 19:25

Semmi nem történik nálunk a boltba.Szinte unalmas lenne az élet ha a főnököm nem szaladgálna a boltban mint egy mérgezett egér,és nem nézné hogy találunk-e munkát.De az a baj hogy nincs vevő akkor áru fogyás sincs .Ezért pénteken már felvan töltve a bolt dugig.Így nagyon tud bennünket idegesíteni .Én is aligvártam hogy végre leteljen a munkaidőm.

 
A mi boltunk - március 19 E-mail
2011. március 19. szombat, 10:03

Három nappal ezelőtt,sajnos a kutakaja osztályomon az üzletkötő észre vette hogy 3kg-os chepi kutyakaja le van járva.Na ezért kaptam a fejmosást( ,ami jogos ).Mondtam is a lányoknak most lesz mit a fejemhez vágnia főnöknek .Így legyen ötösöm a lotton .Szerdán találta meg a srác a 9db árut ,.de péntekig miden nap meglett nekem említve,nehogy meg feletkezzek róla.

 
A mi boltunk - március 14. E-mail
2011. március 15. kedd, 11:31

Öröm volt ma a munka! Egy pasi belém kötött hogy nem jól vágtam el neki a kenyeret .Három kilós kerek kenyérből kért egy kilót,.Úgy szoktuk elvágni ,hogy félbe vágjuk és úgy negyedbe.Amikor ketté vágtam a kenyeret ,akkor kiáltott rám hogy az sok lesz  Én erre mondom,hogy most midjárt a fél kenyérből vágok neki egy kilót.Erre ő kiabált. hogy neki nem úgy kell .,Oda jött a főnök kérdezi mi a probléma? Elmodja a kedves vevő mi is a baja ,azt modja neki a főnök hogy akkor midjárt vágunk egy másik kenyérből úgy ahogy ő szeretné.A férfi azt válaszolta erre neki ebből a kenyérből kellett volna , és mosmár adjam ahogy én vágtam.,és távozott.A következő vevő meg is jegyezte nem midegy, hogy hogy vágja el az a kenyeret.Modtam neki hogy hát ritkán de néha akad ilyen vevő is.Drága törszvásárlónk Misi bácsi is megjegyezte (jó hogy nem még a héját  lenem vágatta ).

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 857 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs