Szegény ember konyhája - Hús szószban |
Írta: Timi |
2014. április 05. szombat, 15:35 |
Szószos husi, vagy hús mártásban.. minek nevezzelek? Finom;) Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, és olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadunk egy fej aprított fokhagymát és összemelegítjük őket. Most rá a husi, szerintem bármilyen jöhet. Szárnyas, nem szárnyas.. most disznó lesz, és szerencsére senki nem tiltakozik..:) Betesszük a hagymához, megsütjük egy kicsit mindkét oldalát, majd megsózzuk, borsozzuk. Morzsolunk hozzá egy kis chili paprikát és még egy kanál mustárt is kap. Levet fog engedni, hagyjuk lassan főni. Az elfőtt vizet egészen addig pótoljuk, amíg a hús puha nem lesz. Ha kész, teszünk hozzá egy deci tejszínt és hagyjuk a szósz-sűrűre főni. Zöldséges rizzsel, salátával.. hmm:) {jcomments on} |