Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz naplója 35.
Bridzsitdzsonsz naplója 35. E-mail
2011. április 30. szombat, 10:23

Huh...hol is kezdjem??? A hosszú kihagyás után lehet, hogy be kell mutatkoznom : Bridzsit vagyok aki eldöntötte, hogy megszabadul "néhány" fölösleges kilótól...Bocsika, hogy egy ideje nem jelentkeztem de annyira el voltam havazva és nem jutottam netközelbe. Tudom nem volt szép részemről, hogy ennyi ideig nem írtam. Nem is akarok mentségeket vagy kifogásokat keresni. Abban  reménykedek, hogy még nem felejtettek el teljesen!!!

Annyi minden történt mostanában, amiről be kell, hogy számoljak nektek. Az első dolog az, hogy úgy néz ki a fogyás megmakacsolta magát, mert kb. 3-4 hete egyetlen kiló sem ment le.De most nem ez a legfontosabb dolog az életemben, hanem egy felmerült egészségügyi probléma. Találtak a pajzsmirigyem jobb oldali lebenyében egy hatalmas daganatot és a bal oldaliban is van egy kisebb.Nos most ezzel a problémával kell szembe néznem.Az azonban megnyugtató, hogy az ultrahang nem mutatott ki egyébb elváltozást,mármint ami a belső szerveket illeti. Nagyon be vagyok tojva, mert azt hallottam, hogy az ilyen pajzsmirigy műtét után életem végéig hormonokat kell szedni, amitől jó eséllyel hízni fogok...azt pedig nem akarom.Ez egy elkeserítő helyzet. Nem is tudom merre vezet a kiút.?

Tegnap voltam a suliban és olyan jó volt látni a végzősöket. Arra gondoltam, hogy egy év múlva én is ott leszek az osztálytársaimmal együtt és mi énekeljük majd a Ballag már a vén diák-ot.El sem akarom hinni, hogy ilyen gyorsan elteltek az évek.Persze ahogy szokták mondani : Jó társaságban...

Ma megyek majálisozni és eszek vadpörköltet ( nem tudom,hogy egyáltalán szeretem-e ) de jó lesz kissé kikapcsolódni.Nektek is kellemes hétvégét kivánok!!!

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 273 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs