Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Lujza-világ Egyik Medve legrosszabb napja
Egyik Medve legrosszabb napja E-mail
2010. november 19. péntek, 12:00

Liter a túra

 

Timothy Treadwell tizenhárom évet töltött a grizzlyk társaságában. Rettentő energiákkal és bődületes türelemmel  utat talált a medvék szívéhez és boldogan éltek ők, Timothy Treadwell, a barátnője és a medvék.

Sosem történt semmi baj, mígnem egy végzetes napon Egyik Medve, mert nevezzük csak így, hiszen becsületes nevét sajnos nem tudom, ahogy ballagott, bogyót majszolgatott és el-elmélázott egy-egy távolabb csetlő-botló szarvasgidán, hirtelen meglátta Timothy Treadwellt a kedvesével és a következő megállapításra jutott: ,,Legjobb lenne egy jót harapni belőlük!" S ahogy gondolta, úgyis tett.

Timothy Treadwell és barátnője maradványait táborhelyüktől nem messze találták meg és ezen felbőszülve Egyik Medve pár nap múlva már az örök vadászmezőkön törhette a fejét, mi a fene is történhetett.

Timothy Treadwell és barátnője pedig szomorúan pislantottak a magasból Egyik Medve élettelen testére. Hiszen ők ezt sosem akarták!!

-Szomorú! - mondta az est házigazdája a filmbemutatón és arra gondolt, vajon milyen konyhabútort is vegyen a fizetéséből, amit ezért az estéért kap. Egyik Medvére és Timothy Treadwellre és a barátnőjére pedig egyáltalán nem gondolt többet.

"Ha egy nap értem jönnek és holtan találnak, remélem, hogy egyszerűen csak eltemetnek és nem szólnak egy szót sem" - mondta nem sokkal halála előtt Treadwell az egyik barátjának.



 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 294 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs