Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz naplója 1.
Bridzsitdzsonsz naplója 1. E-mail
2011. január 16. vasárnap, 19:22

Sziasztok,Bridzsitdzsonsz vagyok...legalább is a barátnőim szerint.Én annyiban módosítanék,hogy csak szeretnék hasonlítani rá.
2011.január 1-én rááltam a mérlegre és alig hittem a szememnek.Olyan háromjegyű értéket mutatott ami minden képzeletemet felülmúlta.(121 kg)

 

01010202

Ugye szerintetek is elképesztő?De még mielőtt elhamarkodott következtetésre jutna bárki, mondjuk meg őszintén kevesen vannak olyanok akik teljesen elégedettek a súlyukkal.Magam is tudom már régóta,hogy tenni kellene valamit -hiszen ez a többlet nem egy hét alatt ugrott rám-de hát...És itt elkezdhetném sorolni a kifogásoket de nem teszem.Aki hasonló cipőben jár úgy is tudja mik azok a dolgok amikre szoktuk hárítani a felelősséget.Aki pedig nem ismeri az elhízást...nos az örüljön!

Szóval mikor felfogtam,hogy tulajdonképpen mekkora vagyok,erős elhatározásra jutottam.Megfogadtam,hogy leadok min.22 kilót,hogy végre kétszámjegyű értéket mutasson a mérleg.Nem is emlékszem rá,hogy mikor voltam utoljára kilencvenvalahány kiló.Arra gondoltam,hogy ezen az oldalon írok heti 1-2 alkalommal magamról és a "project" álllásáról,bátorítást adva ezzel azoknak akik úgyszintén belefogtak valamiféle fogyókúrába és egyúttal erőt merítsek hozzászólásaitokból-amiből remélem lesz jó sok- és tanulhassak tapasztalataitokból.Persze nem csak arról fogok írni,hogy mit ettem és mit nem ettem és mi hány kalória stb...Mert hiszek abban,hogy a súlyom változásával párhuzamosan az egész életem változni fog,természetesen jó irányba és ezáltal új emberekkel és új tapasztalatokkal ismerkedhetek meg.Most közzéteszek egy képet magamról és igérem nem foglak mostanában több fotóval sokkolni benneteket,majd ha már alakulok kissé akkor fogok újabb képet feltenni.
Köszi,hogy figyeltetek rám és elolvastátok gondolataimat. Üdv:Bridzsit.

 

Hozzászólások 

 
#2 Klára70 2011-01-22 10:20
Helló Gyöngyi70!
Kösz a biztatást!Tündé r vagy!!! ;-)
 
 
#1 Gyöngyi70 2011-01-21 19:35
Hajrá Béby!!! Remélem a személyiségedet nem változtatja meg a fogyás!!! De tény az egészséged sokkal fontosabb! Nagyon örülök a kitartó fogyókúrádnak! Hajrá hajrá! Olyan rossz minőségűek a tatyók... lehet pár hónap múlva is kiszakad :P Puszillak
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 430 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs