Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Lujza-világ Rosa Josefa reinkarnációi
Rosa Josefa reinkarnációi E-mail
2011. január 06. csütörtök, 23:17

 

Bolontság sziget

 

Rosa Josefa 1912-ben született Rómában, majd tizenkilenc évvel később tüdőgyulladásban meghalt. Rövid életére alig emlékeztek, csak ketten siratták meg, egy harmadik elájult a temetésén a nagy melegtől, a negyedik pedig elvesztette az óráját, amit aztán három hétig keresett a temetőben, de nem találta.

 

1918-ban újból megszületett Rosa Josefa egy indiai tehén formájában. Alig volt három éves, amikor kisétált az út közepére. Normális esetben ez nem lett volna baj, de szerencsétlenségére épp egy dubai mulatt, heroinista rocksztár ült az autóban, aki nem tisztelt se embert, se istent, se tehenet. Így hát Rosa Josefa megint meghalt.

 

1926-ban megint világra jött Rosa Josefa, ezúttal is nő formájában, Norma Jeane Mortenson néven. Élete most sem tartott sokáig, 1962. augusztus 5-én ismét meghalt, nagy mennyiségű Nembutal beöntést következtében. Egy világ gyászolta és a sírjára ezt a nevet vésték: Marylin Monroe.

 

Ezután, 1963-ban egy dél-amerikai szegény család tizenkettedik gyermekeként jött a világra és tizenkét éves korában AIDS-es lett egy Huan Paplo Nunez elnevezésű tizennyolc éves fiútól, aki, bár homoszexuális volt, apja nyomására megpróbált lányokkal is kapcsolatot teremteni. Szerencsétlenségére Rosa Josefa, akkori nevén Alvaro Fernando Gomez haját sosem vágták le és arca is megejtően lányos volt. Mikor Huan Pablo Nunez észrevette az oda nem illő testrészt, már nem zavartatta magát, s mikor apjának egyszer ujjal rámutatott a fiúra, mondván, az a lány az, akiről beszélt, az apja nem fogott gyanút.

Alvaro az AIDS-be négy éven belül belehalt, bár a történtek ellenére addig is mély barátságot folytatott Huan Pabloval, aki idő közben megölte apját és feleségül vette a legnagyobb titokban Camillo José Barbarossát, a helyi pék fiát. A gyűrűvivő Alvaro Fernando Gomez volt.

 

1981-ben egy kínai halárus unokája lett. Ismét leány formájában. Már egész kislány korában rajongott a Van aki forrón szereti című filmért és azt mondta anyjának, ő is olyan akar lenni, mint Marylin Monroe. Erre az anyja tizenöt pofont adott neki és fél napig kellett a sarokban térdelnie. Amint befejezte a középiskolát, Los Angelesbe szökött, egy kínai textíliákat szállító teherhajó aljában. Két hétig nem evett, nem ivott, vaksötétben vegetált, de amint kilépett az USA földjére, már tudta, semmi sem állíthatja meg. Huszonkilenc éves korában halt meg, autóbalesetben, szegényen, haknikból élve, de legalább az lehetett, ami mindig is szeretett volna lenni, a Kínai Negyed egyetlen és legnépszerűbb, drogfüggő Marylin Monroe imitátora.

 

És most, itt áll Rosa Josefa, az újjászületés határán, ki tudja, mi lesz most belőle…én bizony nem.

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 412 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs